/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F4e9cbd32e2237c4ee40637614e5cf8f9.jpg)
Секрет у спеціях: які приправи зроблять будь-який суп смачнішим
Щоб суп був не просто гарячою першою стравою, а справжнім гастрономічним задоволенням, важливо правильно підібрати спеції.Деякі приправи здатні підсилити смак бульйону, зробити його глибшим, ароматнішим і багатшим. Варто лише додати дрібку правильної спеції - і навіть найпростіший суп заграє новими смаками.Базовий набір складається з солі, чорного перцю горошком та меленого. Окрім того, в популярний перелік входять пряні трави, а саме: зерна гірчиці, лаврове листя, петрушка, чабер, кріп, розмарин, сушений чи свіжий часник, тим'ян. Такі ароматично-смакові добавки кладуть наприкінці готування супу.Надати особливості супу допоможе і наступний ряд спецій: мікси різних перців, хмелі-сунелі.Додати пікантності допоможе куркума, імбир, перець чилі. Пряний та пікантний смак курячому супу додасть естрагон. Для горохового супу варто спробувати куркуму.Класичні овочеві супи нейтральні за своїм смаком. Вони потребують перцю в прямому сенсі цього слова. Тому варто придивитися до дрібки каєнського. Додасть особливості ялівець та базилік.

