/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F4cc81db6d8ea229b5e3d2cef6135c45a.jpg)
Забута зірка 90-х: салат з сардиною, який завжди буде у пригоді
У 90-х господині не мали такого доступу до продуктів, та навіть попри це уміли зробити щось вишукане з найпростіших інгредієнтів. Цей салат – яскравий тому доказ, розповідає 24 Канал.
Рецепт салату з сардиною
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 банка сардини;
– 50 грамів кукурудзи;
– 3 солені огірки;
– 1 цибуля;
– 3 варені яйця;
– зелень;
– майонез для заправки.
Приготування:
Відварюємо яйця, охолоджуємо та очищаємо від шкаралупи. Нарізаємо кубиками й перекладаємо у глибоку миску.
Цибулю дрібно шаткуємо, обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору, трохи охолоджуємо та додаємо до яєць.
Відкриваємо консерву з сардинами, зливаємо зайву олію. Обережно видаляємо кістки, а філе нарізаємо на великі шматочки.
Мариновані огірки ріжемо кубиками та додаємо до салату. Висипаємо консервовану кукурудзу, акуратно перемішуємо, стараючись не зламати шматочки риби.
Додаємо ложку-другу майонезу, знову перемішуємо до однорідності.
Перед подачею посипаємо дрібно нарізаним кропом і петрушкою.
Смачного!
Він підкорив весь світ: рецепт класичного англійського сніданку.

