/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F6a13c55de6ece3d717f1b87f626f3141.jpg)
Швидко, ситно і оригінально: рецепт хумусу з буряка – намазка на всі випадки життя
Цей рецепт стане надійним помічником для заклопотаних господинь. Кілька простих інгредієнтів, блендер та кілька хвилин – ось і все, що потрібно для приготування апетитної та оригінальної закуски, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Канапулька".
Рецепт хумусу з буряка
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 600 грамів консервованої білої квасолі;
– 250 грамів відвареного і очищеного буряка;
– сік 2 лимонів;
– 2 зубчики часнику;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– 1/2 чайної ложки меленого куміна;
– сіль та перець до смаку.
Приготування:
Буряк заздалегідь відварюємо. Квасолю промиваємо під холодною водою.
Часник прочавлюємо, змішуємо з лимонним соком та іншими спеціями.
Усі інгредієнти перекладаємо у блендер та перебиваємо до однорідності.
Текстуру намазки можна регулювати додаванням води.
Смачного!
Її усі обожнюють: як смачно зварити молоду кукурудзу.
