Молода картопля, запечена на вогні: зберігайте ідею суперфіналістки Мастершеф
Молода картопля, запечена на вогні: зберігайте ідею суперфіналістки Мастершеф

Молода картопля, запечена на вогні: зберігайте ідею суперфіналістки Мастершеф

Якщо плануєте виїхати на природу чи влаштувати посиденьки вдома у травневі вихідні, приготуйте смачний гарнір до шашликів.Молода картопля з хрумкою скоринкою, духмяними спеціями та легким димком - прикрасить будь-який пікнік.Це простий, але неймовірно смачний рецепт з мінімум інгредієнтів і максимум задоволення.Картопля не розпадається та не пригорає. Виходить дуже ніжна та ароматна, запевняє суперфіналістка Мастершеф Ольга Рябенко.Картопля молода (середній розмір) - 600 г;Грудинка (бекон) копчена або варено-копчена- 300 г;Часник- 6 зубчиків;Олія Олейна з Травами перець Чилі, базилік, томати- 60 мл;Сіль- за смаком;Паприка копчена - 2 ч.л.Картоплю помити. Якщо крупна розрізати навпіл.Додати сіль, паприку та ароматну олію Олейна з Травами перець Чилі, базилік, томати. Все ретельно змішати. Дати постояти 30 хв.Грудинку нарізати шматочками приблизно 3*3 см.Надіти на шпажки почергово картоплю та грудинку. Можна використовувати шампура або деревʼяні шпажки.На фольгу викласти шпажку. Додати подрібнений часник та полити залишками маринаду. Щільно загорнути фольгу та скріпити краї. Так зробити з кожною шпажкою.Смажити на вогнищі 20-25 хв.Подавайте гарячими, просто з вогню, з улюбленим соусом, легким салатом, або як гарнір до шашлику.

Джерело матеріала
loader