Господиня – щаслива, сімʼя – сита: капустяні котлети, які зникають вмить – не рецепт, а знахідка
Господиня – щаслива, сімʼя – сита: капустяні котлети, які зникають вмить – не рецепт, а знахідка

Господиня – щаслива, сімʼя – сита: капустяні котлети, які зникають вмить – не рецепт, а знахідка

Капустяні котлети без борошна стануть ідеальним бюджетним варіантом вечері для всієї сімʼї. Готувати їх дуже просто, а результат виходить неймовірним, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".

Рецепт капустяних котлет

  • Час: 35 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 кілограм свіжої капусти;
– пів склянки молока;
– пів склянки манки;
– 1 яйце;
– 1 столова ложка вершкового масла;
– 1 склянка сметани;
– чайна ложка солі.

Приготування:

  1. Нашаткуйте капусту та помістіть її у каструлю. Додайте вершкове масло та молоко, після чого тушкуйте на повільному вогні до м’якості.
  2. Коли капуста стане м’якою, додайте манну крупу, підсоліть і варіть ще 5 – 10 хвилин, постійно помішуючи.
  3. Після цього суміш охолодіть, додайте яйце та ретельно перемішайте.
  4. З отриманої маси сформуйте котлети, обваляйте їх у сухарях (або в борошні) й підсмажте до золотистої скоринки з обох боків.

Смачного!

Воно дуже смачне: як приготувати варення з кульбаб.

Джерело матеріала
loader
loader