/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F09e44d3a8e6296145b0600ec98a94d05.png)
Забудьте про нудні сніданки: рецепт кабачкових мафінів із сиром та шинкою
Якщо кабачки у вашому городі вже набрали форму, а рецептів із ними все не вистачає, спробуйте спекти мафіни – це не тільки смачно, а й корисно!
Фудекспертка та блогер Анастасія Романенко у своєму Instagram поділилася чудовою ідеєю: мафіни з кабачками, шинкою та сиром.
Забудьте про зайві кілограми – ці мафіни не лише з'їдаються легко, а й наповнюють шлунок без почуття тяжкості. Ось що знадобиться для їхнього приготування:
Інгредієнти:
-
600 г кабачків
-
3 яйця
-
150 г курячої шинки
-
120 г сиру
-
120 г борошна
-
1 ч. л. розпушувача
-
Сіль, перець, трави до смаку
Спосіб приготування:
-
Натираємо кабачки на дрібній тертці, солимо і ретельно віджимаємо, щоб позбавитися зайвої рідини.
-
У мисці змішуємо яйця, натертий сир, шинку, нарізану кубиками.
-
Додаємо борошно, розпушувач, приправляємо перцем та травами до смаку.
-
Переливаємо масу у форму для мафінів і запікаємо в розігрітій до 200 ° C духовці 30 хвилин.
Цей швидкий і легкий рецепт сподобається всім, хто шукає щось оригінальне для обіду або вечері. Спробуйте і переконайтеся самі, що мафіни можуть бути не лише солодкими, а й живильними.
Раніше ми писали про Великодній шик 2025: як пофарбувати яйця в модний бузковий за допомогою натуральних барвників
Читайте також про глазур для паски від Ектора Хіменеса-Браво: не липне і швидко засихає, ідеальний рецепт до Великодня-2025

