/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Fa8ed53e59f09552ca3a6cd4b14761495.jpg)
Лікар-онколог розповів, чим він харчується для профілактики розвитку раку
Лікар-онколог, онкохіміотерапевт Макс Тур розповів, чим харчується для профілактики розвитку раку.
Про це він розповів у своєму Tik-Tоk.
Перше у списку — броколі, яке містить сульфорафан, що сповільнює розвиток ракових клітин.
На другому місці — ягоди: гранат, малина й чорниця.
Вони чудові антиоксиданти, каже медик, які допомагають виліковувати пошкоджені клітини.
“Звісно, їх треба їсти багато, щоб досягти терапевтичного ефекту, але якщо робити це постійно, то це — топідея”, — каже медик.
Третє, що варто додати до свого раціону — жирна риба.
Це скумбрія, лосось.
Найвразливіші до магнітних бур люди, які мають гіпертонію, ВСД та неврози.

