Софія Ротару показала рідкісний кадр та вшанувала пам'ять чоловіка
Софія Ротару показала рідкісний кадр та вшанувала пам'ять чоловіка

Софія Ротару показала рідкісний кадр та вшанувала пам'ять чоловіка

Співачка Софія Ротару вшанувала пам'ять покійного чоловіка, музиканта Анатолія Євдокименка, якого не стало 22 роки тому – 23 жовтня 2002 року. У річницю смерті чоловіка артистка побувала на його могилі на Байковому цвинтарі у Києві. Про це виконавиця повідомила у Instagram.

- Єдиний. 23.10.2024, - підписала кадр виконавиця, додавши смайлик у вигляді червоного серця.

З початку повномасштабного вторгнення співачка зробила паузу в кар'єрі та рідко робить публічні заяви про війну у соцмережах. 24 лютого 2022 року вона написала, що знаходиться у Києві та молиться за мир в Україні, де російські ракети вбивають мирних жителів. У сторис співачка час від часу висловлює співчуття жертвам війни з Росією та вітає українців зі святами. Ходили чутки про те, що останні півтора року Софія Ротару живе у США чи Італії, куди нібито поїхала на початку повномасштабної війни в Україні, проте її сестра не стала коментувати цю інформацію. У жовтні 2023-го сестра Ротару згадувала, що зірка, як і раніше, живе у своєму будинку у селищі П'ятихатки під Києвом.

Чоловік Ротару Анатолій Євдокименко – Народний артист України. Він був керівником ансамблю "Червона рута". Музикант помер у віці 60 років від інсульту.

Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

 

 

Джерело матеріала
loader
loader