Діва Монро розповіла, як ходила до ТЦК та чи перебуває на військовому обліку
Діва Монро розповіла, як ходила до ТЦК та чи перебуває на військовому обліку

Діва Монро розповіла, як ходила до ТЦК та чи перебуває на військовому обліку

Невгамовна Монрітта зізналася, що спершу боялася цього візиту.

Українська ведуча та блогерка Монро за документами є чоловіком. Тому 46-річна діва вирушила прямісінько в ТЦК, коли їй треба було оновити військовий квиток.

Своїм досвідом проходження ВЛК і спілкування з місцевим персоналом вона поділилася в інтерв'ю для Oboz.ua. Монро зізнається - боялася візиту до ТЦК, адже раніше мала травмуючий досвід.

На щастя, її побоювання не виправдалися. Візит виявився виснажливим, але не залишив неприємного осаду.

"Перед візитом я хвилювалася, навіть боялася, бо в мене є певні емоційні травми, які зі мною роками. Але прийшла – мені допомогли. Ніхто не тикав пальцями. Коли чую зараз негативні історії про ТЦК, стає дуже сумно. В мене є досвід спілкування з цією структурою – і він дуже позитивний. Усе було в межах закону. Так, черги, довга тяганина з документами. І мені довелося проходити не один огляд ВЛК. Але мене цим не злякаєш. І я не помітила, що в ТЦК когось тягли за руки", - каже блогерка.

Також Моро розповіла, що за медичними показаннями виключена з військового обліку. Але дані в "Резерв+" вона оновила, оскільки бажає діяти в рамках закону. "Я виключена з військового обліку через певні медичні обставини, але всі мої документи є в мобільному додатку "Резерв". У принципі, як мені пояснили, могла й не оновлювати дані, але зробила це. Щоб бути в межах закону – це передусім потрібно мені", - зазначає вона.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше ексміністр закордонних справ Дмитро Кулеба та видавчиня Світлана Павелецька зізналися, що могли бути разом ще 20 років тому, та розкрили деталі роману.

Також українська співачка і ведуча Оля Цибульська повідомила про важливі зміни, які виникли, бо вона "витримати більше не може" своє колишнє життя.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader