Почалося багато змін, – Волошин оголосив, що помирився з Трінчер
Почалося багато змін, – Волошин оголосив, що помирився з Трінчер

Почалося багато змін, – Волошин оголосив, що помирився з Трінчер

Інфлюенсер зауважив, що Анна Трінчер досі відіграє важливу роль у його житті. Про це Олександр сказав у своїх інстаграм-сторіс.

Так, як заявив Волошин, вони з ексдружиною помирилися після його переїзду на Балі.

Вона мені відправила медитацію, і з цього почалося багато змін і трансформація. Можете уявити, яку роль ця людина досі відіграє у моєму житті?,
– поділився блогер.

Олександр Волошин помирився з Анною Трінчер
Олександр Волошин помирився з Анною Трінчер / Скриншот з інстаграм-сторіс

Водночас зауважимо, що раніше Анна Трінчер розповідала, що абсолютно втратила зв'язок із Сашею. Тоді вона сказала, що намагалася підтримати Волошина через хейт, який полився на нього через втечу за кордон. Співачка писала й телефонувала колишньому чоловіку, проте відповіді не отримала.

Що відомо про стосунки Трінчер та Волошина

  • Анна та Олександр почали зустрічатися навесні 2021 року, а одружилися у вересні 2022 року. Про розрив зіркове подружжя оголосило в листопаді 2023 року.
  • За словами пари, на їхні стосунки суттєво вплинули особисті виклики, з якими зіткнувся чоловік. Він боровся з депресією та обсесивно-компульсивним розладом, що позначилося на емоційному стані обох партнерів. Попри намагання Анни підтримати чоловіка, стосунки погіршувалися, бо Волошин віддалявся.
  • Зрештою, Олександр прийняв рішення про завершення стосунків.
  • Що цікаво, згодом чоловік хотів все відновити, проте Анна вирішила рухатися далі.
Джерело матеріала