Представлений новий люксовий кросовер Geely Coolray L
Представлений новий люксовий кросовер Geely Coolray L

Представлений новий люксовий кросовер Geely Coolray L

Geely представила у Китаї кросовер Binyue L, відомий як Coolray. Літера L у назві — від слова Luxury. Під цим розуміють значне поліпшення машини як у плані дизайну, так і оснащення. Geely Binyue L отримав трохи модернізовану зовнішність з великим повітрозабірником у дусі Exeed TXL, 18-дюймові колісні диски з пофарбованими у червоний супортами. У салоні нові колірні схеми — чорний із жовтим та білий із синім.

Кросовер отримав медіа-систему з великим екраном діагоналлю 14,6 дюйма, в основі її апаратної платформи лежить свіжий процесор E02. У переліку опцій — цифрова приладова панель з екраном діагоналлю 8,8 дюйма, електропривід крісла водія по 8 напрямках, система кругового огляду, панорамний дах, а також ціла купа систем допомоги водієві.

А ось у плані техніки нововведень ніяких: під капотом 1,5-літровий турбомотор потужністю 180 к.с. у поєднанні з 7-ступінчастим «роботом». Згідно з офіційними даними, «люксовий» Coolray розганяється до 100 км/год за 7,6 секунди, середня витрата палива — 6,35 л/100 км. Ціни поки що не оголошені.

Джерело матеріала
loader
loader