"Гелендваген" у пуховику: презентовано ексклюзивний Mercedes G-Class от кутюр
"Гелендваген" у пуховику: презентовано ексклюзивний Mercedes G-Class от кутюр

"Гелендваген" у пуховику: презентовано ексклюзивний Mercedes G-Class от кутюр

Новий Mercedes G-Class Past II Future вирізняється позашляховими шинами та оригінальним забарвленням. Його складний дах нагадує "дутий" пуховик.

У Шанхаї презентували нестандартний концепт Mercedes G-Class Past II Future. Вінтажний "Гелендваген" перетворили на арт-об’єкт. Про нього розповіли на офіційному сайті Mercedes-Benz.

Неординарний тюнінг "Гелендвагена" виконали за участі стилістів модного дому Moncler та музичного продюсера і дизайнера NIGO. За основу взяли короткий кабріолет Mercedes G-Class 90-х років.

Салон оздобили картатою тканиною
Фото: Mercedes-Benz

Позашляховик от кутюр відреставрували та доопрацювали. Найоригінальніша його деталь – складний дах, який нагадує "дутий" пуховик. Ззаду встановили каністру золотистого кольору. Крім того, "Гелендвагену" збільшили кліренс і встановили позашляхові шини на сталевих дисках.

Складний дах авто нагадує "дутий" пуховик
Фото: Mercedes-Benz

Кузов Mercedes G-Class пофарбували в оливковий та сірий кольори, а салон оздобили картатою тканиною. Лобове скло авто можна опустити.

Важливо На аукціон виставили незвичний Mercedes W126 80-х із дверима типу "крило чайки" (фото)

Класичний Mercedes G-Class Past II Future залишиться в єдиному екземплярі, але він є прообразом для однойменної серійної версії, яку створили вже на базі сучасного "Гелендвагена". Її випустять лімітованою серією із 20 авто та продаватимуть з весни 2025 року.

Серійний Mercedes G-Class Past II Future
Фото: Mercedes-Benz
Фото: Mercedes-Benz

Новий Mercedes G-Class Past II Future виглядає стриманіше, проте запозичив у концепта оригінальні забарвлення та внутрішнє оздоблення. Позашляховик отримав колісні диски чорного кольору. Модель запропонують із 3,0-літровими турбошістками – 449-сильною бензиновою та 367-сильною дизельною.

Раніше Фокус розповідав про новий електромобіль Mercedes-Benz із запасом ходу 750 км.

Також ми писали про екстремальний тюнінг "Гелендвагена" 2024 модельного року.

Джерело матеріала
loader