Олег Ляшко зненацька став комбатом: у ЗСУ пояснили неочікуване призначення
Олег Ляшко зненацька став комбатом: у ЗСУ пояснили неочікуване призначення

Олег Ляшко зненацька став комбатом: у ЗСУ пояснили неочікуване призначення

Лейтенант Ляшко Олег Валерійович за два роки служби в бригаді зарекомендував себе добре одразу в декількох аспектах.

У Сухопутних військах таки прокоментували призначення лідера "Радикальної партії" екснардепа Олега Ляшка, на посаду командира батальйону безпілотних систем управління окремої механізованої бригади пов'язане з його успіхами в цій царині. Ця новина про воїна-політика, який служить у лавах ЗСУ, викликала неабиякий скандал та ажіотаж в соцмережах.

Що відомо про Сухопутні війська України?

Сухопутні війська є головним носієм бойової могутності Збройних Сил незалежної Української держави. Це найчисленніший самостійний вид Збройних сил України, головний носій їх бойової могутності, призначений для ведення бойових дій переважно на суходолі.

Сухопутні війська Збройних Сил України були сформовані у складі Збройних Сил України на підставі Указу Президента України відповідно до статті 4 Закону України "Про Збройні Сили України" у 1996 році, передає Міноборони України.

"Офіційне повідомлення щодо призначення Олега Ляшка на посаду командира батальйону безпілотних систем. В зв’язку з численними запитами медіа, щодо окремих кадрових рішень повідомляємо. Рішення про переміщення лейтенанта Ляшка Олега Валерійовича на посаду командира батальйону безпілотних систем 63-ї ОМБР прийнято на підставі клопотання та плану переміщення командира 63-ї ОМБР", - йдеться у дописі.

За даними, отриманими від 63-ї ОМБР, лейтенант Ляшко Олег Валерійович за два роки служби в цій бригаді зарекомендував себе наступним чином:

"Враховуючи вищезазначене, командуванням 63-Ї ОМБР та 11 армійського корпусу, було прийнято відповідне кадрове рішення щодо призначення лейтенанта Ляшка Олега Валерійовича на посаду командира батальйону безпілотних систем 63-ї окремої механізованої бригади", - підсумували у Сухопутних військах.

Хто такий Олег Ляшко?

Оле́г Вале́рійович Ляшко́ (нар. 3 грудня 1972, Чернігів, Українська РСР, СРСР) — український політик, колишній народний депутат України VIII, VII, VI, V, IV скликань (2006—2019), журналіст, телеведучий, редактор. Лідер Радикальної партії Олега Ляшка. Кандидат в Президенти України на президентських виборах 2014 та 2019, зазначає Вікіпедія.


Цікаві факти про Ляшка:

  • Олег Ляшко став прототипом одного з персонажів українського мультсеріалу Казкова Русь.
  • Ляшко намагався привести до Верховної Ради корову, але йому завадив спецпідрозділ міліції.
  • За рейтингами Радіо Свобода Олег Ляшко найбільше з депутатів 6-го скликання працював над скандалами.
  • У березні 2013 року Олег Ляшко намагався потрапити у літак з вилами, для підняття народного повстання у Донецьку, але його не пропустили співробітники аеропорту.
  • За даними інформаційного агентства "ЛІГАБізнесІнформ", стратегію виборчої кампанії Радикальної партії на парламентських виборах 2014 року розробив російський політтехнолог Ігор Шувалов, близький до Сергія Льовочкіна, а безпосередніх керівників штабу партії очолював Владислав Каськів.

Війна України та Росії - що відомо

Як відомо, в РНБО назвали ймовірний період, коли можуть початися масовані обстріли РФ по енергетиці.Повідомляється, що наміри ворога знищити економіку України не досягають мети.

Водночас аналітики ISW поділилися успіхами на фронті. Українці успішно відновили втрачені позиції в центрі Торецька на тлі продовження наступальних операцій Росії в цьому районі 14 жовтня.

Також у ЗСУ розкрили тактику захоплення ворогом великого міста на сході.Росіяни намагаються знищувати цілі райони і просуватися там, де вже нічого не залишилося.

Інші цікаві новини:

Джерело матеріала
loader