У ЗСУ розповіли, як ексдепутат ВРУ Ляшко став комбатом
У ЗСУ розповіли, як ексдепутат ВРУ Ляшко став комбатом

У ЗСУ розповіли, як ексдепутат ВРУ Ляшко став комбатом

У ЗСУ розповіли, як ексдепутат ВРУ Ляшко став комбатом

Там пояснили, що він вдало себе зарекомендував за два роки служби.

Колишнього депутата Верховної Ради Олега Ляшка призначили на посаду командира батальйону безпілотних систем 63-ї ОМБР "на підставі клопотання та плану переміщення" командира бригади. Про це йдеться у повідомленні 11-го армійського корпусу Сухопутних сил Збройних Сил України.

Згідно з повідомленням, Ляшко вже два роки служить у 63 ОМБР та за цей час вдало себе зарекомендував. Зокрема, він "одразу" почав вдаватися у суть безпілотних систем та "їх роль на полі бою, розуміючи їхню важливість".

Зазначається, що під час перебування ексдепутата на посадах, пов'язаних із дронами, "була організована робота з відбиття значної кількості механізованих штурмів, знищено сотні одиниць техніки та живої сили противника". Також вказується, що минулого місяця ББС 63-ї ОМБР увійшов до десяти найкращих підрозділів за ефективністю у ЗСУ щодо ураження засобів ворога з використанням безпілотних систем. 

"Враховуючи вищезазначене, командуванням 63-ї ОМБР та 11 армійського корпусу, було прийнято відповідне кадрове рішення щодо призначення лейтенанта Ляшка Олега Валерійовича на посаду командира батальйону безпілотних систем 63-ї окремої механізованої бригади", — заявили у Сухопутних силах.

Військовослужбовець Денис Ярославський 14 жовтня публікував у себе на Facebook витяг із наказу про призначення Ляшка комбатом безпілотних систем. Він зазначив, що ексдепутата, який має звання лейтенанта, призначили на посаду підполковника.

Раніше речник Міністерства закордонних справ України Георгій Тихий заперечив інформацію про те, що співачка Аліна Гросу обіймає дипломатичну посаду у США. Спростування зʼявилось після того, як дівчина заявила, що стала "офіційним представником української культури у Нью-Йорку".

Джерело матеріала
loader
loader