/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Ff341c16a97eb21c8e1313f92aae2ddcf.jpg)
Бита редиска: готуємо хрустку та пікантну весняну закуску
Готується за лічені хвилини, а враження ніби над нею чаклував шеф-кухар. Обов'язково приготуйте – рецептом ділиться 24 Канал з посиланням на @vita_vorotniuk.
Бита редиска
- Час: 10 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 250 грамів редиски;
– 2 зубчики часнику;
– кілька гілочок петрушки або кропу;
– духмяний перець – на смак;
– 0,5 чайної ложки солі;
– 1 столова ложка винного оцту;
– 2 столові ложки олії.
Як приготувати биту редиску: дивіться відео
Приготування:
- Легенько відбийте редиску, щоб вона трохи потріскалася.
- Перекладіть в банку, додайте часник, петрушку, перець, сіль, оцет та олію.
- Закрийте банку та гарно струсіть, щоб усе рівномірно перемішалося.
- Відправте у холодильник на 30 хвилин, але ще смачніше буде, якщо залишити на ніч.
Смачного!
Теж приготуйте: вітамінний салат з буряка та фети.

