Бита редиска: готуємо хрустку та пікантну весняну закуску
Бита редиска: готуємо хрустку та пікантну весняну закуску

Бита редиска: готуємо хрустку та пікантну весняну закуску

Готується за лічені хвилини, а враження ніби над нею чаклував шеф-кухар. Обов'язково приготуйте – рецептом ділиться 24 Канал з посиланням на @vita_vorotniuk.

Бита редиска

  • Час: 10 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 250 грамів редиски;
– 2 зубчики часнику;
– кілька гілочок петрушки або кропу;
– духмяний перець – на смак;
– 0,5 чайної ложки солі;
– 1 столова ложка винного оцту;
– 2 столові ложки олії.

Як приготувати биту редиску: дивіться відео

Приготування:

  1. Легенько відбийте редиску, щоб вона трохи потріскалася.
  2. Перекладіть в банку, додайте часник, петрушку, перець, сіль, оцет та олію.
  3. Закрийте банку та гарно струсіть, щоб усе рівномірно перемішалося.
  4. Відправте у холодильник на 30 хвилин, але ще смачніше буде, якщо залишити на ніч.

Смачного!

Теж приготуйте: вітамінний салат з буряка та фети.

Джерело матеріала
loader
loader