/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fb3aff87f0b42ecb99e9337291c395834.jpg)
Спробуйте раз – робитимете завжди: навіщо у котлети додають мінеральну воду
Для того, щоб гарантувати ідеальну соковитість котлет, потрібен дуже простий інгредієнт. Який саме і як він спрацює – розповідає 24 Канал.
Що треба додати у фарш для котлет
Мінеральна вода – секрет надзвичайно ніжних та соковитих котлет. Вуглекислий газ, яким збагачена ця вода, буде сприяти більш активному виділенню м'ясного соку, що матиме великий вплив на фінальний результат.
Смачно і соковито / Фото Freepik
Для ідеального результату потрібно зовсім небагато, але важливо добре і довго вимішувати фарш. Так м'ясо краще збагатиться вуглекислим газом.
Ще варто врахувати, що котлети потрібно перевертати кожні 3 – 4 хвилини та не чекати, поки з одного боку не утвориться тверда коричнева кірка.
Це не тільки для кольору: навіщо додавати оцетв бульйон і який для цього підійде.

