![Італійка готувала фаршировані оливки під час операції на мозку: фото](https://thumbor.my.ua/nzcPgZJiAghpJi3rtthCLmFdWGg=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F681d834d1a1401ee9419015f67e4a712.jpg)
Італійка готувала фаршировані оливки під час операції на мозку: фото
60-річна італійка готувала фаршировані оливки в той час, як лікарі видаляли пухлину з її лівої скроневої частини головного мозку.
Операцію проводили в лікарні в місті Анкона, що біля узбережжя Адріатичного моря. Про це повідомляє італійське видання lacittanews. За останні роки медики провели приблизно 60 таких операцій.
Тривала операція близько 2,5 годин і пройшла успішно. 60-річна пацієнтка готувала оливки по-асколанськи. Згідно з рецептом, їх фарширують начинкою з м'яса, овочів і сиру, після чого обсмажують у фритюрі. Протягом однієї години пацієнтка нафарширувала 90 оливок.
Італійка готувала фаршировані оливки під час операції під час операції на мозку / Фото: lacittanews.it
На одному з етапів подібних операцій хворих пробуджують від наркозу і просять чимось зайнятися, щоб стежити за роботою мозку і мінімізувати можливі збитки хірургічного втручання.
Інший пацієнт з Анкони, наприклад, попросив дивитися мультфільми, але найчастіше люди грають на музичних інструментах.
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)