Італійка готувала фаршировані оливки під час операції на мозку: фото
Італійка готувала фаршировані оливки під час операції на мозку: фото

Італійка готувала фаршировані оливки під час операції на мозку: фото

60-річна італійка готувала фаршировані оливки в той час, як лікарі видаляли пухлину з її лівої скроневої частини головного мозку.

Операцію проводили в лікарні в місті Анкона, що біля узбережжя Адріатичного моря. Про це повідомляє італійське видання lacittanews. За останні роки медики провели приблизно 60 таких операцій.

Тривала операція близько 2,5 годин і пройшла успішно. 60-річна пацієнтка готувала оливки по-асколанськи. Згідно з рецептом, їх фарширують начинкою з м'яса, овочів і сиру, після чого обсмажують у фритюрі. Протягом однієї години пацієнтка нафарширувала 90 оливок.

Італійка готувала фаршировані оливки під час операції під час операції на мозку
Італійка готувала фаршировані оливки під час операції під час операції на мозку / Фото: lacittanews.it

На одному з етапів подібних операцій хворих пробуджують від наркозу і просять чимось зайнятися, щоб стежити за роботою мозку і мінімізувати можливі збитки хірургічного втручання.

Інший пацієнт з Анкони, наприклад, попросив дивитися мультфільми, але найчастіше люди грають на музичних інструментах.

Теги за темою
Здоров'я Лікування Анастасія Манюхіна
Джерело матеріала
loader
loader