Фісташка – в тренді: готуємо смачні й легкі цукерки з цим інгредієнтом
Фісташка – в тренді: готуємо смачні й легкі цукерки з цим інгредієнтом

Фісташка – в тренді: готуємо смачні й легкі цукерки з цим інгредієнтом

Такі ласощі підсолодять моменти кіносеансу, знімуть стрес, а також здивують усіх ваших гостей. Рецептом цукерок з фісташкою та фініками ділиться 24 Канал з посиланням на НашаМама.

    Цукерки з фісташкою

    • Час: 1 година
    • Порції: 1

    Інгредієнти для начинки:
    – 140 грамів фініків;
    – 50 грамів фісташок.

    Для глазурі:
    – 80 грамів чорного шоколаду без цукру;
    – 1 столова ложка оливкової олії;
    – 15 грамів фісташок.

    Приготування:

    1. Залийте фініки водою і залиште на 15 хвилин. Подрібніть фісташки в блендері.
    2. Коли фініки вже настоялись, видаліть з них кісточки та додайте в блендер до фісташок. Фініки й горіхи подрібнюйте до утворення однорідної маси.
    3. Змастивши руки оливковою олією, сформуйте невеликі кульки. Кульки викладайте в силіконову форму і розрівнюйте, щоб цукерки стали квадратними. Покладіть форму з цукерками в морозилку на 30 – 40 хвилин.
    4. Поки цукерки в морозилці, зробіть глазур. На каструлю з киплячою водою поставте тарілку з шоколадом, аби він розтанув на водяній бані. Помішуючи лопаткою, додайте 1 столову ложку оливкової або кокосової олії.
    5. Заморожені цукерки опустіть в розтоплений шоколад, перекладіть на пергамент і відправте в холодильник на 10 хвилин.
    6. Коли глазур застигла, готові цукерки можете прикрасити шоколадними смугами та подрібненими фісташками. І знову в холодильник на 10 хвилин.

    Смачного!

    Теж приготуйте: трендовий десерт тірамісу-болс.

    Джерело матеріала
    loader
    loader