/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F5fe9fe7b1343ac1a9cea7d796bf4a021.jpg)
Традиції – це смачно: готуємо верещаку – автентичні реберця в квасі
Верещака – одна з найкращих мʼясних українських страв. Ніжні реберця, які залишаються соковитими навіть після приготування, нікого не залишать байдужим. 24 Канал пропонує переконатися в цьому з рецептом порталу Cookpad.
Рецепт верещаки
- Час: 1 година 30 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 500 грамів свинячих ребер;
– 1 склянка хлібного квасу;
– до смаку: сіль, перець, спеції.
Приготування:
Свинячі реберця приправляємо сіллю та меленим перцем, обсмажуємо на сковороді до рум’яної скоринки.
У квас додаємо трохи солі, сушений часник, ароматні прованські трави та чорний перець. Усе добре перемішуємо.
Обсмажені ребра перекладаємо у рукав для запікання, заливаємо підготовленим квасом і ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікаємо 30 хвилин.
Потім обережно надрізаємо рукав, перевертаємо реберця та допікаємо ще 15 – 20 хвилин, поки м’ясо не стане м’яким і вкриється апетитною скоринкою.
Смачного!
Завжди ситно і смачно: рецепт класичного англійського сніданку.
