/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2Fc4edbd2e8cb4009c085fbb3b9fc160b1.jpg)
Божественна намазка на хліб з кабачків: готується дуже просто
У розпал сезону кабачків хочеться експериментувати зі стравами. Якщо традиційні смажені кабачки набридли, тоді Главред пропонує приготувати смачну намазку з овоча, яка буде смачнішою, ніж крем-сир з магазину.
Рецептом поділилась кулінарний блогер на сторінці @smachno_tyt у TikTok.
Вам знадобиться:
Спершу потрібно помити кабачки та нарізати невеликими кубиками (приблизно 2х2).
Далі відправляємо кабачок на розігріту сковороду, попередньо змащеною олією. Тушкувати потрібно до готовності, приблизно 10-15 хвилин. Не забудьте періодично помішувати.
Якщо кабачки готові, а соку все ще багато, залиште на кілька хвилин їх на вогні без кришки, але потрібно уважно стежити.
Готові кабачки перекладаємо у чашу блендера. Сюди ж додаємо часник, сіль, перець, зелень та плавлені сирки. Все подрібнюємо до однорідності. Готово!
Намазку можна їсти як у теплому вигляді, так і після охолодження в холодильнику - залишивши її там на ніч.
Смачно намазувати на житній хліб чи грінку.
Як приготувати намазку з кабачків - дивіться відео:
@smachno_tyt Вирішила спробувати цю хітову намазку) Смачно,рекомендую? Кабачок - 1 шт(маленький); Плавлений сирок - 2 шт; Часник - 1-2 зубчики; Кріп - за смаком; Олія - 1 ч.л; Сіль- дрібка; Кабачок дрібно нарізати та обсмажити до готовності на маленькій кількості олії(можна і без) і злегка підсолити; Далі в чаші блендера зʼєднати всі складові - кабачки,сирки,часник та кріп та все гарно перебити. І все,смачного))
♬ оригінальний звук - sound_ua_
Інші рецепти:

