Її точно варто мати в коморі: готуємо оригінальну аджику з кабачків – знайомі попросять рецепт
Її точно варто мати в коморі: готуємо оригінальну аджику з кабачків – знайомі попросять рецепт

Її точно варто мати в коморі: готуємо оригінальну аджику з кабачків – знайомі попросять рецепт

Аджика з кабачків не така популярна серед господинь, тож це чудовий шанс здивувати рідних та друзів. У її приготуванні немає нічого складного, а результат виходить просто феноменальним, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Скарбниця рецептів".

Рецепт аджики з кабачків

  • Час: 1 година 15 хвилин
  • Порцій: залежить від розміру банок

Інгредієнти:
– 1,5 кілограма помідорів;
– 3 кілограми кабачків;
– 500 грамів моркви;
– 5 головок часнику;
– 100 грамів цукру;
– 2,5 столової ложки червоного меленого перцю;
– 200 грамів соняшникової олії;
– 2 столові ложки солі.

Приготування:

  1. Кабачки, болгарський перець, моркву та помідори пропускаємо через м’ясорубку. Часник продавлюємо через прес.

  2. Отриману суміш добре перемішуємо, додаємо сіль, цукор та олію.

  3. Ставимо на середній вогонь і готуємо близько 40 хвилин, не забуваючи помішувати, щоб не пригоріло.

  4. Наприкінці додаємо мелений червоний перець і тримаємо на вогні ще 10 хвилин.

  5. Готову аджику розливаємо у заздалегідь стерилізовані банки, щільно закручуємо, перевертаємо догори дном і тепло загортаємо до повного охолодження.

Смачного!

Розкіш власними руками: як зробити вино зі смородини.

Джерело матеріала
loader
loader