/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Ff75b5e2490662f8687f4a906383c31c8.png)
Суп з фрикадельками та селерою: зберігайте ідею обіду від переможниці "Зважені та щасливі"
Літо - сезон легких страв. Можна максимально швидко готувати страви з сезонних продуктів і худнути з задоволенням.Переможниця "Зважені та щасливі" та дієтолог-нутриціолог Юлія Науменко пропонує спробувати рецепт, який не зашкодить фігурі.Фарш із курячого філе -120 г (у сирому вигляді)цибуля - 30 гселера - 100 гморква - 50 гвода - 400 млоливкова олія - 1 ч. лзелень за смакомбудь-які горіхи (окрім арахісу) - 10 г.Із фаршу сформуйте фрикадельки. Опустіть їх у киплячу воду і проваріть 10 хвилин. Додайте цибулю, моркву та тонко нашатковану селеру. Проваріть 15 хвилин. При подачі присипте зеленню та подрібненими горіхами.
