/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fb56f03870ea56ccc58792d61e73c6c31.jpg)
На чому посмажити яєчню: неочікуваний інгредієнт, який зробить її особливою
Щоб приготувати яєчню без жиру, але з насиченим смаком, спробуйте замінити звичну олію на гарячий м’ясний бульйон. Про це пише24 Канал із посиланням на ТСН.
Чому це хороша ідея
Цей спосіб змінює не лише текстуру страви, а й її аромат. Налийте трохи бульйону на розігріту сковорідку, дочекайтеся легкого кипіння і лише тоді додавайте яйця. Важливо накрити сковорідку кришкою – пара з бульйону м’яко приготує білок, а жовток залишиться ніжним.
Яєчню можна приготувати по-різному / Фото Pexels
Після кількох хвилин термічної обробки страва буде готова. Такий метод не тільки виключає жир, а й дарує нові смакові відтінки: якщо хочеться, можна урізноманітнити рецепт часником, куркумою або соєвим соусом. Подавати таку яєчню найкраще з хрустким хлібом – для повноти вражень від поєднання ніжності й аромату.
Раніше розповідали, що чіа корисне, але його слідвводити поступово, щоб уникнути здуття та дискомфорту. Дієтологи рекомендують вживати воду з чіа кілька разів на тиждень, а не щодня.

