/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F104%2F4d8d9d7c7b286a2443546738b4c59e26.jpg)
Скільки треба смажити яловичу печінку, щоб вона була м’якою та ніжною
Смажена яловича печінка — це прекрасне доповнення до рису, картоплі, гречки й інших гарнірів.
Та іноді вона виходить жорсткою і сухою, хоча в ідеалі має бути м’якою, ніжною й соковитою.
Така страва виходить тоді, коли печінку пересмажили, тим самим пересушили.
Розповідаємо, посилаючись на ресурс woman24, скільки часу треба смажити яловичу печінку, щоб вона вийшла смачною та ніжною і просто танула в роті.
Скільки треба смажити яловичу печінку: поради професійних кухарів.
Щоб страва вийшла ідеальною, треба дотримуватися кількох порад під час її приготування.
Яловичу печінку краще різати на дрібні шматочки.
Тоді вона швидше просмажиться до повної готовності.
Під час смаження необхідно звертати увагу на колір печінки.
Щойно вона стане світло-коричневою до центральної частини, її варто перевернути на інший бік.
Яловичу печінку треба смажити по 2 хвилини з кожного боку.
Якщо її перетримати, вона буде сухою та жорсткою.
Перед приготуванням яловичу печінку необхідно замочити у молоці чи холодній воді на годину чи півтори.
Професійні кухарі говорять, що саме замочування допомагає зробити печінку м’якою та ніжною.

