Готується простіше за деруни, а виходить ще смачнішим: рецепт картопляного тако
Готується простіше за деруни, а виходить ще смачнішим: рецепт картопляного тако

Готується простіше за деруни, а виходить ще смачнішим: рецепт картопляного тако

Неодмінно сподобається близьким

З картоплі можна приготувати безліч різноманітних страв — від класичної тушкованої картоплі з м’ясом до пирогів і дерунів. Проте сьогодні пропонуємо дещо оригінальніше — картопляне тако зі скумбрією.

Це незвична, але напрочуд смачна страва, в якій ніжне картопляне тісто слугує основою замість традиційної тортильї, а соковита скумбрія з овочами додає свіжості та яскравого смаку. Ідеальний варіант для легкої вечері або несподіваного перекусу з родзинкою. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "viktoria__vyacheslavna".

Як приготувати картопляне тако зі скумбрією

Інгредієнти:

  • 5 картоплин;
  • 100 г тертого сиру;
  • 1 авокадо;
  • 1 яйце;
  • 50 г крем-сиру;
  • листя салату;
  • 100 г філе скумбрії підкопченої;
  • 50 г лососевої ікри;

Спосіб приготування:

1. Картоплю очистити, нарізати тонкими круглими слайсами. Викласти їх у довгу смужку, злегка накладаючи один на одного.

2. Посипати тертим сиром і запікати в духовці за 180°C до золотистого кольору. Сир допоможе картоплі триматися разом.

3. Після викласти на картопляну основу начинку з авокадо, яєць, зелені, скумбрії.

Джерело матеріала
loader
loader