Скільки треба смажити рибу й морепродукти на мангалі, щоб вони були соковитими та ніжними
Скільки треба смажити рибу й морепродукти на мангалі, щоб вони були соковитими та ніжними

Скільки треба смажити рибу й морепродукти на мангалі, щоб вони були соковитими та ніжними

За словами професійних кухарів, приготування морепродуктів і риби на вогні вимагає делікатного підходу.

Адже їх можна перетримати чи недосмажити, що однаково негативно впливає на смакові властивості готових страв.

Експерти говорять, що найголовніше — це не перетримати продукти на вогні.

Рибі й морепродуктам досить 10 хвилин, щоб вони були соковитими й ніжними всередині та з хрумкою скоринкою зовні.

Особливо уважно треба ставитися до приготування червоних видів риби.

Стейки треба класти на мангал тоді, коли буде слабкий жар, посмажити до золотавої скоринки та знімати з вогню.

Тоді риба не втратить свого соку, інакше вона вийде сухою та несмачною.

З морепродуктами така сама історія.

Вони готуються дуже швидко, потім їх треба так само швидко зняти з вогню, інакше страва втратить свою ніжність і стане гумовою.

Джерело матеріала
loader
loader