/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F104%2F4d875344cff60c35010e0809c150de7d.png)
Найкраща страва з капусти і фаршу: це зовсім не голубці — готується швидко і дуже смакує
Візьміть капусту, фарш, улюблені спеції і приготуйте капустяні чебуреки в клярі — не пошкодуєте.
Процес приготування:.
Капусту промити, вирізати серединку.
Довести до кипіння в каструлі підсолену воду, покласти капустину в киплячу воду.
Довести до кипіння і проварити 10 хвилин.
Акуратно зняти виделкою листя, охолодити, зрізати зайве.
До фаршу додати підсмажену цибулю, сіль, перець, змішати.
Викласти фарш на один бік листя капусти, другим накрити зверху.
Змішати яйця з дрібкою солі.
Кожен "чебурек" спочатку вмочити в борошні, потім в яєчному клярі.
Розігріти олію на сковороді, обсмажити з двох боків до золотистості під закритою кришкою по 4 хвилини.
Викласти на паперові рушники, щоб позбутися зайвої рідини.
Смачного!.

