/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fa2c4de0691dc5941fe217a4fda2a4398.jpg)
Найкращі маринади для овочів-гриль: смаки, що затьмарять навіть шашлик
Овочі на грилі можуть бути не менш смачними за м'ясо. Особливо, якщо замаринувати їх правильно.Соковиті, ароматні й з апетитною скоринкою - ці маринади зроблять ваш пікнік по-справжньому особливим."Після цих маринадів вони затьмарять навіть шашлик", - каже фудблогерка Віта Воротнюк і поділилась найкращими поєднаннями інгредієнтів.Ці маринади підходять і для грилю, і духовки, і сковорідки.Оливкова олія - 3 ст. л.сухий орегано - 1 ч. л.базилік - 1 ч. л.часник - 1 зубчик подрібнитисіль, перець за смакомМаринувати 15-30 хв.соєвий соус - 2 ст.л.мед - 1 ч.л.часник - 1 зубчик часникулаймовий сік = 1 ст. л.Маринувати 20 хв.Оливкова олія - 2 ст. лсік 1/2 лимонацедра лимона 1 ч. л.часник - 1 зубчиксіль - 0,5 ч. л.Маринувати 30 хв.грецький йогурт - 3 ст. л.лимонний сік - 1 ст. лчасник - й зубчиксвіжа м'ята або кріп - 1 ч. л.Маринувати 30-60 хвилин.Оливкова олія - 3 ст. л.винний оцет - 1 ст. л.діжонська гірчиця - 1 ч. л.мед - 1 ч. л.чилі за смакомМаринувати 20-30 хв.Апельсиновий сік - 2 ст. л.оливкова олія - 1,5 ст. л.мед - 1 ч. л.гірчиця - 0,5 ч. л.імбир - дрібкаМаринувати 20-30 хв.Арахісова паста - 1 ст. л.соєвий соус - 1,5 ст. лсік лайма - 1 ст. л.імбир - 0,5 ч. л.мед - 1 ч. л.тахіні - 1 ст.л.лимонний сік - 1,5 ст. л.оливкова олія - 1 ст. л.кумин - щіпкасіль та перець за смаком.Маринувати 20 хв.світле пиво - 2 ст. л.олія - 1 ст. лсоєвий соус - 1 ч. л.чорний перець за смакомчасник - 1 зубчик.Маринувати 15-20 хв.Зберігай добірку рецептів маринадів, якщо любиш овочі-гриль не менше, ніж м'ясо.

