Смажити не доведеться: як приготувати омлет порційно у силіконових формах
Смажити не доведеться: як приготувати омлет порційно у силіконових формах

Смажити не доведеться: як приготувати омлет порційно у силіконових формах

Корисний сніданок для всієї родини

Страви з яєць – один із найпопулярніших варіантів сніданку. Вони швидко готуються, чудово насичують і дарують енергію на весь день. Яйця можна зварити, підсмажити, зробити скрембл або ж ніжний омлет.

А сьогодні ми пропонуємо вам оригінальний спосіб їх приготування – омлет у силіконових формочках. Це не тільки смачно, а й дуже зручно! Міні-омлети виходять пишними, апетитними та ідеально підходять як для домашнього сніданку, так і для перекусу в дорозі. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "polli_cooking".

Як приготувати омлет у силіконових формочках

Інгредієнти:

  • 4 яйця;
  • 30 мл молока;
  • сіль, перець;
  • 100 г шинки/бекону;
  • 100 г сиру;
  • зелена цибуля;

Спосіб приготування:

1.До яєць додати молоко, сіль, перець і добре перемішати.

2.Додати нарізану кубиками шинку.

3.На тертці натерти сир і додати дрібно нарізану цибулю.

4.Розлити суміш за силіконовими формами та запекти у духовці чи мультипечі.

Джерело матеріала
loader
loader