/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fb97e27a8dd659e685172057dfed95057.jpg)
Найкращий результат за найменших зусиль: як швидко замаринувати цибулю
Маринована цибуля – це той продукт, який завше краще мати у холодильнику. Вона додасть салатам та стравам пікантних ноток, а готувати її – справа кількох хвилин, розповідає 24 Канал з посиланням на "Нова страва".
Рецепт маринованої цибулі
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 2 цибулини (біла або червона);
– 1 столова ложка цукру;
– 1 чайна ложка лимонного соку;
– дрібка солі.
Приготування:
- Очистіть цибулю, наріжте її тонкими півкільцями та промийте в холодній воді.
- Викладіть цибулю в миску, додайте сіль, цукор і лимонний сік.
- Перемішайте, помніть руками 2 – 3 хвилини.
- Залиште в холодильнику на 5 – 10 хвилин. Подавайте до м'яса, риби або додавайте в салати.
Смачного!
Середземноморські нотки: рецепт відомого соусу дзадзикі.

