/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F57332149d6be8f92e5653ffad490a93c.png)
Красивий рулет "Мозаїка" з найдешевшого сала: як приготувати апетитну закуску
Смачна закуска, яка точно сподобається любителям сала
М’ясні закуски — це відмінна альтернатива магазинній ковбасі. Ми розповідали, як приготувати м’ясний рулет.Тепер поділимось рецептом апетитної закуски з найдешевшого, найтоншого сала.
Рулет "Мозаїка" виручить вас у випадках, коли потрібно перекусити ситно і смачно. А приготування дуже просте. Як зробити таку закуску, розповіла кулінарна блогерка Тетяна Шліхтенко.
Інгредієнти:
- Сало – 1 кг
- Яйця – 1 шт
- Цибуля – 1 шт
- Морква – 1 шт
- Перець чилі — 1 шт
- Сіль — 1 ст. л. (без гірки)
- Часник — до смаку
- Спеції — до смаку
Спосіб приготування:
- Сало нарізаємо на тоненькі брусочки. Цибулю та перець чилі дрібно кришимо. Моркву натираємо на крупну тертку.
- Часник пропускаємо через прес або подрібнюємо будь-яким іншим чином. Все перемішуємо, солимо, додаємо спеції.
- Розрізаємо рукав і розстеляємо на поверхні. Викладаємо масу з сала та, підгортаючи, формуємо щільну "ковбасу".
- Закручуємо в плівку, фіксуємо краї. Викладаємо в каструлю, заливаємо водою.
- На невеликому вогні відварюємо 40 хвилин після закипання. Готовий рулет охолоджуємо під гнітом, з ним же ставимо на ніч в холодильник для стабілізації.
Коли закуска стабілізується, її можна буде легко нарізати. Смачно їсти її просто з хлібом або смаженою картоплею. Також ми розповідали, як приготувати смачні відбивні.

