Навіть терти не потрібно: деруни за цим рецептом вас приємно здивують
Навіть терти не потрібно: деруни за цим рецептом вас приємно здивують

Навіть терти не потрібно: деруни за цим рецептом вас приємно здивують

Деруни, приготовані з подрібненої таким чином картоплі, виходять пишними, а також ніжнішими й м'якшими, ніж звичайні. Рецептом дерунів, які навіть терти не потрібно, ділиться 24 Канал з посиланням на Storinka.

Деруни, які навіть терти не потрібно

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 500 грамів картоплі;
– 1 яйце;
– 1 цибуля ріпчаста;
– 2 столові ложки борошна;
– 50 мілілітрів рослинної олії;
– сіль, чорний мелений перець – до смаку.

Приготування:

  1. Картоплю та цибулю помийте і очистьте. Наріжте шматочками. Закиньте в чашу блендера та перебийте на високих швидкостях.
  2. Масу, що вийшла, перекладіть в глибоку тарілку на 5 хвилин. Отриманий сік злийте, трохи відіжміть картоплю.
  3. У підсушену картопляну масу вбийте яйце. Всипте потрібну кількість борошна, додайте сіль і перець, ретельно перемішайте.
  4. Обсмажте деруни на олії на прогрітій сковороді. Смажте до апетитної золотистої скоринки з обох боків.

Смачного!

Теж приготуйте: картопляні зрази з капустою.

Джерело матеріала
loader
loader