/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F52fce2f18b24621f36801bdb4aaf61bb.jpg)
Навіть терти не потрібно: деруни за цим рецептом вас приємно здивують
Деруни, приготовані з подрібненої таким чином картоплі, виходять пишними, а також ніжнішими й м'якшими, ніж звичайні. Рецептом дерунів, які навіть терти не потрібно, ділиться 24 Канал з посиланням на Storinka.
Деруни, які навіть терти не потрібно
- Час: 30 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 500 грамів картоплі;
– 1 яйце;
– 1 цибуля ріпчаста;
– 2 столові ложки борошна;
– 50 мілілітрів рослинної олії;
– сіль, чорний мелений перець – до смаку.
Приготування:
-
Картоплю та цибулю помийте і очистьте. Наріжте шматочками. Закиньте в чашу блендера та перебийте на високих швидкостях.
- Масу, що вийшла, перекладіть в глибоку тарілку на 5 хвилин. Отриманий сік злийте, трохи відіжміть картоплю.
- У підсушену картопляну масу вбийте яйце. Всипте потрібну кількість борошна, додайте сіль і перець, ретельно перемішайте.
- Обсмажте деруни на олії на прогрітій сковороді. Смажте до апетитної золотистої скоринки з обох боків.
Смачного!
Теж приготуйте: картопляні зрази з капустою.

