Швидкий торт – це цілком реально: усі подруги попросять вас навчити його готувати
Швидкий торт – це цілком реально: усі подруги попросять вас навчити його готувати

Швидкий торт – це цілком реально: усі подруги попросять вас навчити його готувати

Цей рецепт дозволить вам насолоджуватися чудовим десертом, навіть якщо вільного часу вкрай обмаль. Кілька простих маніпуляцій – і у вашому холодильнику опиниться неповторний десерт, розповідає 24 Канал з посиланням на "Господинька".

Рецепт швидкого торта

  • Час: 45 хвилин + кілька годин у холодильнику
  • Порцій: 8

Інгредієнти:
тісто:
– 6 яєць;
– дрібка солі;
– 150 грамів цукру;
– 1,5 грама ваніліну;
– 50 мілілітрів молока;
– 220 грамів борошна;
– 10 грамів розпушувача;
крем:
– 400 грамів жирних вершків (33%);
– 50 грамів цукрової пудри;
– 1,5 грама ваніліну;
просочення:
– молоко;
ганаш:
– 200 грамів темного шоколаду;
– 100 мілілітрів молока;
– 50 грамів арахісу.

Приготування:

  1. Спочатку готуємо тісто. Збиваємо яйця з дрібкою солі, цукром та ваніліном, має вийти густа пишна маса. Просіюємо борошно та розпушувач, перемішуємо лопаткою до однорідності.
  2. Форму застеляємо пергаментом, виливаємо тісто та випікаємо 20 – 25 хвилин при 180 градусах.
  3. Збиваємо вершки з цукровою пудрою та ваніліном до пишності.
  4. Охолоджений корж розрізаємо, просочуємо молоком, змащуємо кремом у 2 слої та по боках. Ставимо у холодильник на 2 години.
  5. На водяній бані розтоплюємо шоколад з молоком, додаємо горіхи і перемішуємо. Покриваємо торт шоколадом.
  6. Знову ставимо торт у холодильник, щоб шоколад застиг.

Смачного!

Всі подумають, що проходили кулінарні курси: як приготувати карамельну панакоту.

Джерело матеріала
loader