Ви почнете купувати манку кілограмами: готуємо манники – хтось вважає їх кращими за сирники
Ви почнете купувати манку кілограмами: готуємо манники – хтось вважає їх кращими за сирники

Ви почнете купувати манку кілограмами: готуємо манники – хтось вважає їх кращими за сирники

Манники з улюбленим варенням мають високі шанси увійти в перелік ваших улюблених сніданків. Готувати їх вкрай просто, тому цим рецептом можна користуватися ледь не щодня, розповідає 24 Канал з посиланням на "Смачненьке".

Рецепт манників

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 200 мілілітрів води;
– 200 мілілітрів молока;
– 140 грамів манної крупи;
– 30 – 50 грамів вершкового масла;
– 1/2 чайної ложки солі;
– 2 чайні ложки цукру.

Приготування:

  1. У каструлю наливаємо молоко та воду, додаємо сіль та цукор, добре перемішуємо та доводимо до кипіння.
  2. Поволі додаємо манку та варимо густу кашу.
  3. Знімаємо з вогню та одразу додаємо вершкове масло.
  4. Робимо красиві коржики на кшталт сирників, можна використовувати спеціальне кільце.
  5. Обсмажуємо на олії з двох боків до золотистості.
  6. Подаємо з улюбленим варенням.

Смачного!

Зірка великоднього столу: рецепт знаменитої домашньої солоної грудки.

Джерело матеріала
loader
loader