Так ви крабові палички ще не їли: хрумка закуска за 20 хвилин, зникає зі столу за секунди
Так ви крабові палички ще не їли: хрумка закуска за 20 хвилин, зникає зі столу за секунди

Так ви крабові палички ще не їли: хрумка закуска за 20 хвилин, зникає зі столу за секунди

Якщо у вас у морозилці завалялися крабові палички, не поспішайте просто їх з'їдати. З їхньою допомогою можна швидко приготувати відмінну закуску – хрусткі палички в тесті.

Це відмінний варіант для перекушування, несподіваного візиту гостей або просто, коли хочеться чогось смачного, але без зайвого клопоту.

Рецептом поделилась AnlikaMk_food на YouTube.

Інгредієнти:

  • Листкове тісто – 250 г
  • Крабові палички – 200 г
  • Яйце – 1 шт. (Для рум'яної скоринки, але можна і без нього)
  • Кунжут – 20 г (за бажанням)

Крабові палички у тісті / фото: скриншот YouTube

Спосіб приготування

  1. Дістаньте тісто та крабові палички з морозилки та дайте їм повністю розморозитись.
  2. Посипте робочу поверхню мукою|борошном| і злегка розкотіть тісто. Наріжте смужками шириною приблизно 1 см.
  3. Кожну крабову паличку обережно оберніть смужкою тесту по спіралі.
  4. Викладіть заготовки на лист з пергаментом, змастіть збитим яйцем (за бажанням) і посипте кунжутом.
  5. Запікайте в духовці при 180 ° C приблизно 15-20 хвилин, поки тісто не стане золотистим і хрустким.

У результаті у вас вийде проста, але дуже смачна закуска - зовні хрумка, всередині ніжна. Її можна подавати як самостійну страву або з улюбленими соусами – наприклад, часниковою, сирною чи сметанною.

Спробуйте також приготувати вафельні біляші, щоб не партись з тестом: хрумка закуска без зайвого клопоту, рецепт

Запечені овочі стануть вашою улюбленою стравою: простий маринад від української нутриціологині

Джерело матеріала
loader
loader