/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2Fa3a462e16f297ed3fae62f4dca02d23b.jpg)
Шарлотка з яблуками без духовки: ідеальний рецепт за 15 хвилин
Шарлотка з яблуками - універсальний десерт, який може як і потішити у будній день, так і стати зіркою святкового столу. Але не завжди є можливість та бажання готувати її у духовці.
Главред дізнався, що шарлотку можна приготувати на сковорідці без зайвих зусиль. Рецептом страви поділилася у TikTok українська блогерка Анна Скиба.
Шарлотка з яблуками - рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для початку яблуко потрібно почистити та порізати на шматочки. Далі на сковорідку необхідно додати цукор та слідкувати, щоб він повільно танув і при цьому не згорів.
Коли цукор розтане, у сковорідку висипаємо яблука та карамелізуємо їх з додаванням вершкового масла. До яблук після карамелізації також треба додати корицю.
Наступним кроком потрібно приготувати тісто. У мисці треба з'єднати яйця, цукор, дрібку солі, йогурт та розпушувач. Інгредієнти ретельно перемішуємо вінчиком, після чого додаємо олію та борошно. В результаті консистенція тіста має нагадувати густу сметану.
Тісто виливаємо у сковорідку поверх карамелізованих яблук та "випікаємо" під кришкою на повільному вогні протягом 15 хвилин.
Шарлотка на сковорідці готова, смачного!
Дивіться відео, як приготувати шарлотку з яблуками за 15 хвилин:
@skibaanya Шарлотка за 15 хв на пательні)
♬ оригінальний звук - Аня Скиба
Вас може зацікавити:
Хто така Анна Скиба?
Анна Скиба - українська блогерка, на яку в TikTok підписані мільйон користувачів. Блогерка ділиться у соцмережах своїм життям, а також цікавими рецептами та лайфхаками.

