Чмеркулі на вечерю: переможець Мастершеф показав, як легко приготувати грузинську страву вдома
Чмеркулі на вечерю: переможець Мастершеф показав, як легко приготувати грузинську страву вдома

Чмеркулі на вечерю: переможець Мастершеф показав, як легко приготувати грузинську страву вдома

Смачну та дуже просту у приготуванні грузинську страву для сімейної або дружньої вечері можна легко приготувати без зайвих зусиль. Спробуйте Чмеркулі.Переможець "Майстер Шеф" Вадим Бжезинський показав, як приготувати тушковану курку у густому вершковому соусі.курка(чверть) - 3-4шт.олія - 1ст. л.часник - 3 зуб.кінзавершки 20-30%-200млсіль, перець, спеції (уцхо сунелі)хліб.Курку обсмажити з обох сторін до золотої скоринки.Додати часник, вершки, кінзу, спеції та запікати 15-20 хвилин при температурі 200ʼ."Смакуємо обовʼязково зі свіжим хрустким хлібом. Соус - пальчики оближеш", - запевняє шеф-кухар.

Джерело матеріала
loader
loader