Рецепт дивовижного рибного пирога розкрив шеф-кухар: неймовірно ніжний смак
Рецепт дивовижного рибного пирога розкрив шеф-кухар: неймовірно ніжний смак

Рецепт дивовижного рибного пирога розкрив шеф-кухар: неймовірно ніжний смак

Шеф-кухар поділився простим та неймовірно ніжним рецептом рибного пирога.

Ви дізнаєтесь:

Кухар поділився відомим рибальським пирогом, адже він простий у приготуванні та дає смачні результати. Начинка пирога складається із комбінації риби, такої як пікша, тріска, лосось та креветки.

Ресторатором Мітч Тонкс поділився простим рецептом рибного пирога, який містить суміш тріски, пікші та креветок і стверджує, що це ідеальна та смачна вечеря, йдеться у матеріалі Mirror.

Інгредієнти для рибного пирога

Рецепт рибного пирога

Насамперед варто почати із попереднього розігрівання духовки до 190 градусів. Потім займіться картоплею, яку варто відварити до готовності. Злийте воду та ретельно розімніть варену картоплю із маслом, вершковим кремом і теплим молоком, приправивши все сіллю та перцем.

Приготовану картопляну суміш поки варто відставити у тепле місце. Наступним кроком є ​​розігрівання молока у великій каструлі та додати туди копчену рибу пікші та тріски.

Цибулю потрібно розрізати навпіл, одну частину надрізати і засунути в неї лавровий лист. Цю ж половинку подрібнити і помістити в каструлю з молоком і рибою. Доведіть молоко до кипіння, потім варіть на повільному вогні шість-сім хвилин.

Поки це відбувається, дрібно наріжте іншу половину цибулі та цибулю-порей. Розтопіть вершкове масло з оливковою олією на невеликій сковороді та обсмажте цибулю та цибулю-порей, доки вони не стануть м’якими, але не забарвляться, це займе близько чотирьох-п’яти хвилин.

Продукты, которые нельзя хранить в холодильнике инфографика
Які продукти не можна тримати у холодильнику / Інфографіка: Главред

"Закінчивши, вийміть рибу із каструлі і дайте їй трохи охолонути, але тримайте молоко теплим. Тепер посипте борошном цибулю-порей, добре перемішайте. Варіть це протягом хвилини, весь час помішуючи. Потрохи додавайте ополоником молоко, яке використовується для пашотування риби, щоразу ретельно перемішуючи", - радить шеф-кухар.

Він також радить продовжувати додавати його, поки все молоко не загусне під час легкого нагрівання. Потім поріжте рибу на шматки, перевіривши наявність кісток і видаливши шкіру і додайте рибу в соус.

Тепер варто додати в суміш сирі креветки та заморожений горошок. Поставте форму для запікання на деко і ложкою викладіть рибну суміш на дно форми. Зверху посипте петрушкою та цедрою лимона. На завершення посипте охолодженим картопляним пюре. За допомогою виделки розподіліть пюре по пирогу та створіть грубу структуру зверху.

Змастіть пиріг половиною вершкового масла, що залишився і поставте в духовку на 25-30 хвилин до приготування, або до золотисто-коричневого кольору. Рибний пиріг найкраще їсти свіжоприготованим, оскільки текстура риби трохи погіршиться під час повторного розігрівання, але будь-які залишки можна охолодити та з’їсти наступного дня.

Більше цікавих новин:

Джерело матеріала
loader