Зігріє у холодну погоду: записуйте рецепт ситного вершкового супу з фрикадельками та кольрабі
Зігріє у холодну погоду: записуйте рецепт ситного вершкового супу з фрикадельками та кольрабі

Зігріє у холодну погоду: записуйте рецепт ситного вершкового супу з фрикадельками та кольрабі

Для ситного обіду чи вечері можна приготувати вершковий суп із кольрабі та фрикадельками. Він виходить ніжним, ароматним і дуже ситним, який чудово зігріває в холодну погоду.Завдяки поєднанню м'ясних фрикадельок і ніжної кольрабі цей суп сподобається всій родині.Розповімо, як приготувати його швидко та смачно.Кольрабі - 4 шт.Морква - 4 шт.Цибуля ріпчаста - 4 шт.Овочевий бульйон - 1 лСіль за смакомЧорний перець за смакомМускатний горіх за смакомМ'ясний фарш - 400 гЯйця курячі - 1 шт.Кмин за смакомПаприка за смакомВершки - 1 ст. л.Вершковий сир (крем-сир) - 6 ст. л.Петрушка свіжа для посипання Очистіть кольрабі і моркву, потім наріжте їх невеликими кубиками. Цибулю ріпчасту помийте і наріжте кільцями. Покладіть у велику каструлю разом із кубиками кольрабі та моркви та бульйоном і доведіть все до кипіння. Приправте сіллю, перцем і тертим мускатним горіхом і дайте все варитися, поки овочі не стануть аль денте.Тим часом приготуйте фрикадельки. Покладіть м'ясо в миску, додайте яйце і приправте все сіллю, перцем, кмином і порошком паприки. Добре вимісіть суміш, а потім сформуйте з неї грубі шматочки. На сковороді розігрійте олію і обсмажте фарш до золотистої скоринки.Додайте в суп вершки, вершковий сир, фрикадельки і все розігрійте. Розподіліть суп з кольрабі на чотири тарілки і посипте подрібненою петрушкою. Подавайте до столу і насолоджуйтеся неповторним смаком.

Джерело матеріала
loader