![Закуска, яка вже стала культовою: смажений сир з медом та перцем](https://thumbor.my.ua/pWWxMXrPhu5F8R_h6AzR8SqHdf0=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F832582aa223d7a09bd87364d5646d267.jpg)
Закуска, яка вже стала культовою: смажений сир з медом та перцем
Халумі – це сир, який спеціально використовують для смаження на грилі. Якщо його немає в магазині – попросіть у продавця аналог. Що робити з ним далі розповідає 24 Канал з посиланням на Beszamel.
Рецепт смаженого сиру
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 200 грамів сиру халумі;
– 1 столова ложка меду;
– 1/2 чайної ложки пластівців чилі;
– 1 столова ложка оливкової олії.
Приготування:
Наріжте сир халумі скибочками або квадратиками товщиною близько 1 сантиметра.
Розігрійте оливкову олію на сковороді та обсмажте халумі на середньому вогні до золотистої скоринки (приблизно по 2 хвилини з кожного боку).
Скропіть смажений сир медом і посипте пластівцями чилі.
Подавайте гарячим, найкраще – на листі салату.
Смачного!
Смачний подарунок на Валентина: готуємо круасанз червоною рибою.
![loader](/files/images/preloader.gif)