Закуска, яка вже стала культовою: смажений сир з медом та перцем
Закуска, яка вже стала культовою: смажений сир з медом та перцем

Закуска, яка вже стала культовою: смажений сир з медом та перцем

Халумі – це сир, який спеціально використовують для смаження на грилі. Якщо його немає в магазині – попросіть у продавця аналог. Що робити з ним далі розповідає 24 Канал з посиланням на Beszamel.

Рецепт смаженого сиру

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 200 грамів сиру халумі;
– 1 столова ложка меду;
– 1/2 чайної ложки пластівців чилі;
– 1 столова ложка оливкової олії.

Приготування:

  1. Наріжте сир халумі скибочками або квадратиками товщиною близько 1 сантиметра.

  2. Розігрійте оливкову олію на сковороді та обсмажте халумі на середньому вогні до золотистої скоринки (приблизно по 2 хвилини з кожного боку).

  3. Скропіть смажений сир медом і посипте пластівцями чилі.

  4. Подавайте гарячим, найкраще – на листі салату.

Смачного!

Смачний подарунок на Валентина: готуємо круасанз червоною рибою.

Джерело матеріала
loader