![В рази кращі, ніж в магазині: як зробити ароматні сухарики для салатів та супів](https://thumbor.my.ua/osUrOYI7tCCKRIdrmiUpzM6iX2U=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F0084886c097d383fffcb36c1def08d98.jpg)
В рази кращі, ніж в магазині: як зробити ароматні сухарики для салатів та супів
Хрусткі сухарики – це чудовий додаток до супів, салатів або ж навіть самостійна закуска. Приготувати їх вдома зовсім не складно, а результат вас приємно здивує, тим паче, що вийде куди економніше, аніж купувати їх у магазині. 24 Канал радить обов'язково зберегти рецепт від Prosto Way.
Рецепт ароматних сухариків
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 300 грамів хліба;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– сушений часник, паприка, орегано;
– дрібка солі.
Приготування:
- Наріжте хліб кубиками середнього розміру.
- Змішайте оливкову олію з сіллю та спеціями.
- Добре перемішайте хліб з олією.
- Розкладіть хліб на деко і випікайте 10 – 15 хвилин при 180 градусах.
- Періодично перемішуйте сухарики, щоб вони рівномірно приготувалися.
- Якщо не використовуєте сухарики одразу, то дайте їм охолонути та зберігайте у герметичному контейнері до 2 тижнів.
Смачного!
Чай вийде ідеальним: китайський секретвдалого напою.
![loader](/files/images/preloader.gif)