В рази кращі, ніж в магазині: як зробити ароматні сухарики для салатів та супів
В рази кращі, ніж в магазині: як зробити ароматні сухарики для салатів та супів

В рази кращі, ніж в магазині: як зробити ароматні сухарики для салатів та супів

Хрусткі сухарики – це чудовий додаток до супів, салатів або ж навіть самостійна закуска. Приготувати їх вдома зовсім не складно, а результат вас приємно здивує, тим паче, що вийде куди економніше, аніж купувати їх у магазині. 24 Канал радить обов'язково зберегти рецепт від Prosto Way.

Рецепт ароматних сухариків

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 300 грамів хліба;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– сушений часник, паприка, орегано;
– дрібка солі.

Приготування:

  1. Наріжте хліб кубиками середнього розміру.
  2. Змішайте оливкову олію з сіллю та спеціями.
  3. Добре перемішайте хліб з олією.
  4. Розкладіть хліб на деко і випікайте 10 – 15 хвилин при 180 градусах.
  5. Періодично перемішуйте сухарики, щоб вони рівномірно приготувалися.
  6. Якщо не використовуєте сухарики одразу, то дайте їм охолонути та зберігайте у герметичному контейнері до 2 тижнів.

Смачного!

Чай вийде ідеальним: китайський секретвдалого напою.

Источник материала
loader
loader