Якщо ви хочете додати святам колориту – обов'язково варто звернутися до закарпатських рецептів. Місцева кухня дуже смачна та проста у приготуванні – ідеальне комбо для господині. 24 Канал пропонує почати з пісної пасулі за рецептом chachkacooks.
Рецепт пісної пасулі
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 2 цибулі;
– банка консервованої квасолі;
– петрушка;
– солодка паприка;
– дрібка солі та чорного перцю;
– чайна ложка цукру.
Як приготувати пісну пасулю: перегляньте відео
Приготування:
- Цибулю нарізаємо півкільцями та смажимо на олії.
- Потім солимо, перчимо, додаємо трішки цукру.
- Коли цибуля стане м'якою, додаємо паприку і пасеруємо кілька хвилин.
- Додаємо на пательню квасолю, добре перемішуємо та смажим кілька хвилин.
- Перед подачею прикрашаємо петрушкою.
- Ця страва добре смакує як холодною, так і гарячою.
Смачного!