Один інгредієнт, який зробить яєчню смачнішою: відомий шеф-кухар розкрив секрет
Один інгредієнт, який зробить яєчню смачнішою: відомий шеф-кухар розкрив секрет

Один інгредієнт, який зробить яєчню смачнішою: відомий шеф-кухар розкрив секрет

Відомий американський кухар і автор кулінарних книг Алтон Браун радить додати до яєчні одну незвичний інгредієнт, щоб надати їй ще більш кремової текстури. Про це розповідає 24 Канал із посиланням на видання Chowhound.

Як зробити яєчню смачнішою

За словами Брауна, для досягнення ідеальної консистенції достатньо всього лише чайної ложки майонезу. Цей простий інгредієнт робить текстуру яєчні більш ніжною і вершковою, завдяки чому сніданок стає особливо смачним.

У своїй книзі Браун пояснює, що і яєчня, і майонез є продуктами з емульгованою структурою, тому вони гармонійно поєднуються. Як зазначає Chowhound, смак яєчні не зміниться, оскільки майонез використовується в малій кількості, а його склад, в основі якого також є яйця, ідеально доповнює страву.

Для приготування цієї яєчні Браун рекомендує змішати 1 чайну ложку майонезу з 1 чайною ложкою води, а потім додати цю суміш до яєць перед смаженням. Це зробить яєчню особливо ніжною.

У виданні додають, що після того, як ви спробуєте цей метод, ймовірно, вже не захочете готувати яєчню за класичним рецептом.

Джерело матеріала
loader