Олексій Омельяненко та БФ «Надія» забезпечили ГУР МО РЕБами, старлінками та генераторами
Олексій Омельяненко та БФ «Надія» забезпечили ГУР МО РЕБами, старлінками та генераторами

Олексій Омельяненко та БФ «Надія» забезпечили ГУР МО РЕБами, старлінками та генераторами

Олексій Омельяненко та Благодійний фонд молодіжної ініціативи "Надія", передали Головному управлінню розвідки Міністерства оборони України РЕБи з імерсійною системою охолодження та терморегуляцією, швейцарські апарати непрямого масажу серця Easy Pulse, старлінки, генератори та інше технологічне обладнання.

"Підтримка захисників — наша відповідальність перед майбутнім. Кожен переданий пристрій підвищує безпеку військових, надаючи їм додаткову перевагу. Кожен старлінк, безпілотник чи РЕБ — це збережені життя захисників та захисниць. Ми робимо все, щоб українські Сили оборони отримували найсучасніше обладнання", — зазначив Олексій Омельяненко.

Олексій Омельяненко та БФ

БФ молодіжної ініціативи "Надія" за підтримки Олексія Омельяненка постійно забезпечує різні підрозділи ГУР та Сил оборони України необхідними засобами — позашляховиками, fpv-дронами, старлінками, "мавіками", зарядними станціями та тепловізорами. Це обладнання значно посилює українських воїнів на критичних ділянках фронту.

"Тактика бою військ рф підступна та безжальна, ворог постійно вдосконалюється. РЕБи, які ми передали, дозволяють ефективніше протидіяти ворожим дронам, створюючи завади сигналу, що ускладнює керування БПЛА. Завдяки цьому наші військові можуть діяти безпечніше, що допомагає зберегти більше життів на передовій", — підкреслив Валерій Дубіль, голова наглядової ради фонду "Надія".

З початку повномасштабного вторгнення рф Олексій Омельяненко та фонд "Надія" системно підтримують військових, забезпечуючи їх критичним обладнанням, що рятує життя на передовій. Також допомога фонду спрямовується на лікарні, медичні інститути, польові шпиталі та стабілізаційні пункти — усюди, де працюють над порятунком життя наших захисників і цивільного населення в умовах бойових дій.

Джерело матеріала
loader