Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 жовтня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 жовтня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 жовтня 2024 року

Антикорупційні розслідування та МСЕК.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом» й окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Ми — Україна», «1+1».

Блоку «Ради» у національному етері цієї доби не було.

Протягом етеру у блоках різних каналів проводили збори на допомогу військовослужбовців ЗСУ та Нацгвардії. 

Про перевірку рішень МСЕК говорили із Тетяною Сапьян, радницею з комунікацій Державного бюро розслідувань. 

Вдень про безкоштовне шкільне харчування та контроль за дотримання вимог говорили з Андрієм Сташківим, заступником міністра освіти та науки України.

Про державну антикорупційну програму і зміни до неї розповідав Міністр кабінету міністрів України Олег Немчінов. Він сказав, що не всі антикорупційні заходи торік були профінансовані.

Про роботу центрів служби 112 розповів Леонід Тимченко, заступник міністра внутрішніх справ. Він розповів, що за номером 112 можна викликати одразу всі служби порятунку, також є оператори, які знають жестову мову, і з ними можна поговорити по відеозв'язку. 

У програмі «Енерго live» гостем був керівник "Енергоатому" Петро Котін. Він коментував роль США, Канади, Великобританії у підтримці ядерної енергетики України.

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк цієї доби був гостем студії «1+1». Він теж коментував затримання людей, які могли отримати фейкову інвалідність.

Борис Крімер, провідний науковий співробітник Інституту демографії та проблем якості життя НАН України, коментував дані щодо кількості населення України. Чи збережеться тренд на післявоєнний бум народжуваності, запитав ведучий експерта. Крімер вважає, що на це розраховувати не варто.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Джерело матеріала
loader