Уламки дрона пошкодили ЛЕП: наслідки ворожої атаки на Київщину
Уламки дрона пошкодили ЛЕП: наслідки ворожої атаки на Київщину

Уламки дрона пошкодили ЛЕП: наслідки ворожої атаки на Київщину

У ніч на 25 жовтня ППО відбило атаку ворожих БпЛА на Київську область. Внаслідок падіння уламків сталися локальні пожежі та пошкодження ЛЕП, постраждалих немає. Про це повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко.
 
«Вночі ворог вкотре атакував Київщину БпЛА. Тривога оголошувалася двічі та тривала більше 4 год. В регіоні працювали сили ППО. Ворожі цілі знищено. Влучань в об’єкти критичної чи житлової інфраструктури не зафіксовано. Постраждалих серед населення немає. В одному з районів області внаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей сталася пожежа трав'яного настилу. Загорання оперативно ліквідовано. В іншому районі уламки ворожого БпЛА пошкодили ЛЕП та призвели до загорання сухостою. Пожежа ліквідована», –зазначив Кравченко.

Оперативні служби, з його слів, продовжують фіксувати наслідки ворожої атаки.

У ніч на 25 жовтня Росія здійснила 15 з початку місяця атакуна українську столицю. Цього разу у бік Києва летіли ударні безпілотники з території Курської області та Краснодарського краю. Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Внаслідок нічної атаки в Дарницькому районі уламки збитих дронів призвели до загорання на відкритій території дерев та трави. Пожежу оперативно ліквідували.

Джерело матеріала
loader
loader