Краще за оцет і соду: як видалити наліт в унітазі 1 натуральним засобом
Краще за оцет і соду: як видалити наліт в унітазі 1 натуральним засобом

Краще за оцет і соду: як видалити наліт в унітазі 1 натуральним засобом

Якщо стандартні методи боротьби з накипом не дають результатів, то цей засіб для вас.

Що ви дізнаєтеся:

Накип у туалеті - часта проблема для сімей, особливо в районах із жорсткою водою. Згодом вапняний наліт накопичується, забарвлюючись у коричневий колір, що створює враження недоглянутості, навіть якщо прибирання проводиться регулярно.

Стандартні засоби, такі як білий оцет і харчова сода, не завжди справляються з цією проблемою. Але існує більш ефективне натуральне рішення, пише express.

Нещодавно в популярній групі на Facebook "Mrs Hinch Cleaning Tips and Tricks" одна жінка, зневірена в тому, щоб очистити свій туалет від товстого шару накипу, попросила поради в інших користувачів.

Універсальний засіб для чищення
Універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

Вона розповіла, що незважаючи на регулярне використання оцту і соди, коричневий наліт під лінією води не зникає. "Це виглядає жахливо, і я не знаю, що ще спробувати", - написала вона.

Хто така Місіс Хінч?

Місіс Хінч (вона ж Софі Хінчкліфф) - гуру прибирання, яка завжди вигадує нові способи для організації та зберігання речей. Також на своїх сторінках у соцмережах вона регулярно ділиться лайфхаками зі своїми підписниками.

Відповіді на її запитання не змусили себе довго чекати. Багато учасників групи запропонували використовувати лимонну кислоту - натуральний засіб, який чудово справляється з накипом. Один із користувачів поділився своїм досвідом: "Ми пробували все, але єдине, що допомогло, - це лимонна кислота".

Ще один учасник підтвердив ефективність методу, додавши: "У мене була така ж проблема, сода й оцет не допомагали. Я видалила якомога більше води з унітазу і залишила лимонну кислоту на максимально довгий час - це спрацювало!"

Таким чином, якщо стандартні методи боротьби з накипом не дають результатів, лимонна кислота може стати вашим порятунком. Просто видаліть воду з унітазу, нанесіть кислоту на забруднені ділянки і залиште на кілька годин для досягнення найкращого результату.

Джерело матеріала
loader